L’any 2005 Sembra en Saó va iniciar la seua activitat com a associació dedicada a la posada en marxa d’horts escolars ecològics. Amb el pas del temps el nostre treball ha anat diversificant-se, desenvolupant nous projectes, sempre amb l’agricultura ecològica com a eina per a millorar la vida de les persones i del medi ambient.
Els horts escolars continuen sent la nostra principal activitat, ajudant als centres educatius tant en la preparació de l’espai com en la planificació i seguiment de totes les activitats al voltant de l’hort. Hem treballat en més de 40 centres, realitzant una important labor de conscienciació sobre els beneficis de l’agricultura ecològica i posant en valor l’Horta de València i el treball dels seus llauradors i llauradores. Gràcies a la nostra constància i professionalitat ens hem convertit en tot un referent en aquest camp en la nostra comunitat.
A més dels horts escolars, en els últims anys hem participat en multitud de projectes relacionats amb l’agricultura ecològica en la seua vessant més social, terapèutica o d’inserció: assessorament en horts d’oci municipals, horts per a majors en residències d’ancians i tot tipus de projectes d’inserció soci-laboral per a diferents col·lectius.
Recentment també hem posat en marxa un camp demostratiu a l’Horta de Godella, on rebem visites d’escolars i d’altres grups, així com el curs “Hort Escolar Ecològic per a Mestres i Educadors”, que ha tingut molt bona acollida entre la comunitat educativa.

Menú_Separador_Xarxa_Horts_Centres_Escolars
Menú_Centres_Xarxa_Horts_Centres_Escolars
Menú_Separador_Xarxa_Horts_Centres_Escolars
Menú_Separador_Xarxa_Horts_Centres_Escolars
Menú_Separador_Xarxa_Horts_Centres_Escolars